EVENTS

Allganized organiseert en produceert events, maar is ook toeleverancier van evenementen personeel en entertainment. Zo organiseren wij voor jou de kick-off van een campagne, de opening van een nieuw pand, een spetterend bedrijfsfeest of een compleet festival. Wij werken met de Rotterdamse hands-on mentaliteit, hebben sterk logistiek inzicht en oog voor detail.

Onze event medewerkers en entertainers staan bekend om hun enthousiaste en professionele instelling. Zij doen er alles aan jouw gasten de dag van hun leven te geven. Denk hierbij aan personeel voor bar en bediening, garderobe, kassa, ticketscan, productie of op- en afbouw. Of je boekt een van onze entertainmentconcepten, zoals de Pleeparty (www.pleeparty.nl),  RefreshmentGirls of foto-entertainment.

Evenementen organisatie

Ontzorgen is ons motto. Je kunt aan ons de gehele organisatie van jouw event of festival uit handen geven! We zorgen voor een strakke planning, blijven binnen het budget en tijdens het event draaien we de gehele productie.

We organiseren voor jou de opening van een nieuw pand, een kick-off, beurs of beursdeelname, een relatie-event, borrels, personeelsfeest en zelfs een festival!

Evenementen personeel

We beschikken over ervaren personeel dat inzetbaar is op beurzen, evenementen, feesten en borrels. We zijn tevens toeleverancier van personeel aan cateraars, horeca uitzendbureaus, evenementenlocaties en evenementenorganisaties.

Voor elke gelegenheid of thema hebben wij een pasklare oplossing. Denk hierbij aan barpersoneel, bedienend personeel, ticketscan, artist handling, hostesses, garderobemedewerkers, Bier Babes, op- en afbouw medewerkers, kassapersoneel en zelfs producenten en floormanagers.

Evenementen Entertainment

Je wilt je gasten een bijzondere beleving bieden. Hiervoor kun je ook bij Allganized terecht. Wij verzorgen entertainment voor festivals en events, indoor en outdoor. Voor elk budget en passend bij elk thema.

Zo hebben we de Refreshment Girls die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. Ook de Pleeparty is een unieke (toilet)beleving voor jouw bezoekers!

Op een speciale manier eten of drinken serveren op jouw feest, borrel of evenement? Informeer dan naar onze food- & drinks entertainers. Voor elke gelegenheid of thema hebben wij een pasklare oplossing. Denk hierbij aan haringmeisjes, bitterballenmeisjes, kaasmeisjes, champagnemeisjes of Candy Girls.

 
 

GET ALLGANIZEDVraag een offerte aan