HOSPITALITY

Allganized verzorgt de organisatie en uitvoering van hospitality en service projecten, maar is ook leverancier van hospitality en service personeel.

Service projecten organiseren wij bijvoorbeeld voor de reizigers van Openbaar Vervoer bedrijven of bezoekers van winkelcentra. Voor o.a. evenementenorganisatoren verzorgen wij onder andere de volledige invulling van een VIP-ruimte door middel van styling, catering en bediening.

Tevens beschikken wij over gespecialiseerd hospitality en service personeel. Denk hierbij aan hostesses voor beurzen, maar ook horecapersoneel, informatiemedewerkers, verkoopmedewerkers en (food) entertainment.

Hospitality Projecten

Heb je inspiratie nodig om jouw gasten extra in de watten te leggen? Wij bedenken creatieve oplossingen voor onder andere bijzondere cateringdiensten, VIP-ruimtes of een speciale toiletbeleving. Ook verzorgen wij gastenontvangsten, rondleidingen of de invulling van de artist area.

Hospitality Personeel

Allganized heeft een groot bestand aan professioneel hospitality personeel. Onze enthousiaste medewerkers worden met name ingezet op evenementen, evenementenlocaties, festivals, beurzen en congressen. Onze hosts en hostesses gaan altijd uniform gekleed en worden o.a. ingezet voor garderobe werkzaamheden, het uitdelen van goodiebags, gastenontvangst, artist handling en rondleidingen.

Horeca Personeel

Onze passie voor hospitality reikt ver. We beschikken over ervaren horecapersoneel dat inzetbaar is op beurzen, evenementen, feesten en borrels. We zijn tevens toeleverancier van horecapersoneel aan cateraars, horeca uitzendbureaus, evenementenlocaties en evenementenorganisaties.

Food & drinks Entertainment

Op een speciale manier eten of drinken serveren op jouw feest, borrel of evenement? Informeer dan naar onze food & drinks entertainers. Voor elke gelegenheid of thema hebben wij een pasklare oplossing. Denk hierbij aan haringmeisjes, bitterballenmeisjes, kaasmeisjes, champagnemeisjes of candy girls.

Service projecten

Het begeleiden, verwijzen & informeren van grote groepen mensen met oog voor persoonlijke aandacht.

Wij zijn specialist in het verzorgen van service. We bedenken samen met de klant waar, wanneer en hoe vaak er service verleend moet worden. Hiervoor zetten wij servicemedewerkers in en houden dagelijks bij wat er beter kan in de communicatie naar klanten en bezoekers.

Service personeel

Onze passie voor service reikt ver. We beschikken over ervaren servicepersoneel. Denk hierbij aan verkoopmedewerkers, baliemedewerkers, winkelpersoneel en informatiemedewerkers.

 
 

GET ALLGANIZEDVraag een offerte aan